Et fem sentir Com A Casa
Et fem sentir Com A Casa

Els nostres educadors

Els monitors-educadors són els responsables del benestar dels alumnes durant l'horari de funcionament del menjador, que comprén des de la finalització de l'última hora lectiva del matí fins l'inici de la primera de la vesprada. I vetlaran pel compliment dels següents objectius:

 

- Fomentar l'adquisició d'hàbits de correcta alimentació i higiene.

 

- Desenvolupar l'adquisició d'hàbits socials, normes de cortesia, així com el correcte ús i conservació dels instruments del menjador.

 

- Acostumar als alumnes a la variació alimentària.

 

- Impulsar actituds d'ajuda i col·laboració entre companys, prestant especial atenció als més menuts.

 

- Promoure les actituds de convivència i solidaritat.

Funcions dels educadors:

Les funcions dels educadors del menjador  són les següents:

 

  1. Atendre i custodiar els alumnes durant l’horari de funcionament del menjador, que compren des de la finalització de l'última hora lectiva del matí fins el inici de la primera de la vesprada.

 

  1. Mantenir l’ordre i resoldre les incidències que es presenten, actuant segons les normes establertes en el projecte educatiu del menjador del Centre.

 

  1. Prestar especial atenció a la funció educativa del menjador, principalment a l’adquisició d’hàbits alimentaris i sanitaris.

 

  1. Realitzar les activitats educatives contemplades en el programa anual del menjador.

 

  1. Qualsevol altra funció que puga ser encomanada pel responsable directe de la prestació del servici en coordinació amb la Direcció del Centre, per tal d’aconseguir un funcionament adequat del menjador.
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Restauració col.lectiva