Et fem sentir Com A Casa
Et fem sentir Com A Casa

El menú

El nostre propòsit és oferir un menú personalitzat, amb matèria prima de qualitat. Basem la nostra proposta en la dieta mediterrània, prioritzant els productes de temporada.

 

L'alimentació i la nutrició en la infància i l'adolescència té una gran importància per a aconseguir un correcte creixement i poder així respondre a l'esforç i l'activitat realitzada a diari. Per això comptem amb una nutricionista que ens elabora un programa de menús variats i equilibrats i al mateix temps amb plats atractius per als alumnes.

Composició del menú

Per elaborar els nostres menús ens basem en la "Guia per als menús en Menjadors Escolars 2018" editada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Propostes alternatives de sopars

Amb cada menú mensual la nostra nutricionista elabora uns sopars complementaris als menús de l'escola, per tal de posar a l'abast dels pares una eina d'educació nutricional. L'objectiu es seguir una dieta equilibrada a casa que es complimente de la millor manera amb els àpats realitzats a l'escola i que, per tant, l'equilibri nutricional dels escolars siga òptim.

Adequació del menú

A més del menú proposat oferim les adaptacions necessàries segons les circumstàncies, sempre que es requerisquen. Menús especials, per motius de salut, religió o qualsevol altre justificat; dieta blana, menús per a eixides extraescolars i menús especials per a dates senyalades.

 

Menú Febrer 2021
MenuFebrer2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [603.4 KB]

Contacte

Podem ajudar-li?

 

Pot contactar amb nosaltres al

telf. 626 852 113

enviant un correu electrònic a paula@com-a-casa.es o omplint el formulari de contacte.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Restauració col.lectiva